lineart_1.png

Figuranten

Tijdens de Winterfair willen we, naast natuurlijk mooie en bijzondere standjes en kraampjes, muziek en volop gezelligheid, onze bezoekers trakteren op een onvergetelijke ervaring, en wie kan dat beter mogelijk maken dan jullie, de meesters van het toneel?

 

Stel je voor dat je in de voetsporen van Ebenezer Scrooge treedt, de gierige oude vrek, maar dan met een komische twist! Je kunt geld tellen met een vergrootglas terwijl je ‘Bah, humbug!’ roept naar voorbijgangers. Of misschien wil je wel de rol van het arme meisje met de zwavelstokjes spelen, en mensen ontroeren met je hartverscheurende glimlach terwijl je de magie van Kerstmis verspreidt. Of heb je misschien een andere favoriete rol, waarin jij je deze dag kan uitleven..ben jij misschien de perfecte Kerstman die deze rol past als een huis..

 

En laten we de sprookjes niet vergeten! Wie droomt er niet van om Doornroosje wakker te kussen, of om met Assepoester haar verloren muiltje te vinden? Jullie kunnen onze Winterfair omtoveren tot een betoverend sprookjesland, waar prinsen en prinsessen, heksen en tovenaars tot leven komen.

Dus, als je zin hebt om te schitteren als de sterren aan de hemel, laat het ons weten! We hebben dringend behoefte aan magische wezens, boze stiefzusters, vriendelijke reuzen en alles daartussenin. 

Samen kunnen we van de Winterfair Park Vijversburg een betoverende en hilarische ervaring maken die niemand snel zal vergeten. Laat je innerlijke Scrooge of sprookjesprins(es) los en meld je aan via deze link voor het avontuur Winterfair Park Vijversburg op 2 en 3 december.